19 Ekim 2021 Salı

Dünyaca Ünlü Rapçi Kanye West Adını Değiştirdi: Sen Kısaca “Ye” De

Geçtiğimiz aylarda Donda isimli albümüyle büyük ses getiren ünlü rapçi Kanye West, 2018 yılında paylaştığı “Eski adıyla Kanye West, artık Ye” tweetiyle adını “Ye” ile değiştirmek istediğine dair ilk sinyalleri vermişti. 

İsmini Ye ile değiştirme takıntısının İncil’den kaynaklandığını belirten ünlü rapçi, nihayet istediğine ulaştı ve geçtiğimiz ağustos ayında açtığı dava, Los Angeles Yüksek Mahkemesi Yargıcı Michelle Williams tarafından resmen onaylandı. 

İncil’de de yer alan Ye, sen demek?

kanye west

West’in son dönemde epey gündemde olduğunu söyleyebiliriz. Eşi Kim Kardashian ile sancılı bir boşanma sürecinden geçen West, Donda albümünden sonra Berlin ve Venedik’e gitmiş, bir yakınlarının düğünlerinde kısa bir performans sergilemiş ve yüzünde son derece garip bir maskeyle görüntülenmişti. 

West, 2018 yılında verdiği bir röportajda İncil’de en sık kullanılan kelimelerden biri olan Ye’nin “sen” anlamına geldiğini belirterek, “Yani ben, senim. Ve ben bizim. Bu biziz. Tek kişi anlamına gelen Kanye olmaktan ziyade daha çok kim olduğumuzun bir yansıması olan Ye olmak istedim” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/kanye-west-adini-degistirdi-ye-h116286.html

The post Dünyaca Ünlü Rapçi Kanye West Adını Değiştirdi: Sen Kısaca “Ye” De first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/dunyaca-unlu-rapci-kanye-west-adini-degistirdi-sen-kisaca-ye-de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder