16 Ekim 2021 Cumartesi

Ölümün Kıyısındaki 27 Yavru Köpeğin Bir Uçağa Doluşturularak Kurtarıldığı Yürekleri Isıtan TikTok Videosu

Paylaşılan içeriklerle çoğu zaman tepkilerin odağına oturan TikTok, bu kez iç ısıtan bir olayın viral olmasını sağladı. ABD’de bir kadın, öldürülmek üzere olan 27 köpek yavrusunu küçük bir uçağa adeta tıkıştırarak resmen kaçırdı. 13,4 milyon görüntülemenin yanı sıra milyonlarca beğeni alan paylaşım, sayısız olumlu yorumla doluydu.

Cassandra Bergeron ile iki arkadaşı, ABD’nin Alabama eyaletinde bulunan barınaktaki köpeklerin öldürülmek üzere olduğunun bilgisini almaları üzerine harekete geçtiler. ABD’nin çeşitli eyaletlerinde böyle bir olay yaşanmasının nedeni, barınaklardaki yoğunluktu. Artan nüfus karşısında çözüm üretmeyen yetkililer, çareyi yavru köpekleri öldürmekte bulmuşlardı. İşte bu kaçırma operasyonu da yavru köpeklerin daha fazla öldürülmemesi için gerçekleştirildi.

Tek pervaneli küçük uçakta adım atacak yer kalmadı

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/27-yavru-kopek-bir-ucaga-dolusturularak-kurtarildi-video-h116068.html

The post Ölümün Kıyısındaki 27 Yavru Köpeğin Bir Uçağa Doluşturularak Kurtarıldığı Yürekleri Isıtan TikTok Videosu first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/olumun-kiyisindaki-27-yavru-kopegin-bir-ucaga-dolusturularak-kurtarildigi-yurekleri-isitan-tiktok-videosu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder