19 Mayıs 2021 Çarşamba

Ebru Şahin ve Cedi Osman soluğu Maldivler’de aldı

Yıldız basketbolcu Cedi Osman, takribî bir yıldır aşk yaşadığı Ebru Şahin’in yeni yaşını Maldivler’den paylaştığı romantik karenin altına yazdığı şu tümcelerle kutladı: “Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek. Zira seni anlatamam, kelimeler yetmez ama şunu söyleyebilirim; sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun hoş suratlım. Senden hoşlanıyorum.” 

Cedi Osman, bu romantik paylaşımıyla alkış rekorları kırarken hoş oyuncudan da birbiri arkasına Maldivler pozları geldi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın bu aşk dolu tatilini gören takipçileri “Size ve dupduru, mesafe tanımayan aşkınıza maşallah”, “En özel ve hoş çiftsiniz”, “Yıla sizi balayında görmek istiyoruz” iletileri attı.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre bir hayli ünlü gibi son yarıyılın modasına uyarak egzotik cennete giden ikili; öteki adlardan değişik olarak ise konakladıkları otelin reklamını yapmadı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, aşklarını duyuru ettikleri Maldivler tatilinden yaptıkları her paylaşıma geceliği 30 bin TL’lik otellerini etiketleyerek ilişkilerini sanki bir reklam malzemesine dönüştürmüştü.

Şimdilerde ismi Haldun Demirhisar ile anılan Serenay Sarıkaya’da Şubat ayında egzotik adaya gitmiş ve her paylaşımına kaldığı oteli etiketleyerek tatilini parasıza getirmişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/ebru-sahin-ve-cedi-osman-solugu-maldivlerde-aldi-haberi-532896

The post Ebru Şahin ve Cedi Osman soluğu Maldivler’de aldı first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/ebru-sahin-ve-cedi-osman-solugu-maldivlerde-aldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder