20 Mayıs 2021 Perşembe

Gwyneth Paltrow’un şirketine 5 milyon dolarlık tazminat davası

Lafçı Gazetesi’nin haberine göre oyuncu, sağlık ve yaşam stili odaklı işletmeyi Goop’ta sattığı mumun patlaması ve alev alması üzerine açılan tazminat davası ile uğraşacak.

Teksas’ta yaşayan Colby Watson, Ocak ayında Goop web sitesinden satın aldığı mumun aniden alevler içinde kaldığını iddia ederek, sağlık odaklı markaya karşı dava açtı. Legal dokümanlarda Watson’ın, mumu koyduğu komodinin üzerine siyah bir yanık halkası kalırken, kavanozun da artık kömürleşmiş ve siyah olduğunu belirtildi.

Watson, mumun yanarken düz bir yüzeye yerleştirildiğini ve üzerinde veya yakınında rastgele bir nesne bulunmadığını ifade etti.

Watson, mumun bir seferde, iki saatten fazla yakılmaması gerektiğine dair bir ihtar olduğunu kabul ederken, bu ihtarın noksan olduğu mevzusunda ısrar ederek mumların uzun zaman yanık kalmalarına izin verilirse ne olacağıyla alakalı rastgele bir bilgi paylaşılmadığını söyleyip 5 milyon doları aşan tazminat arz etti.

İLK KERE YAŞANMADI

Goop, bu meseleyi ilk kere yaşamıyor. Jody Thompson da yaşadığı meseleyi anlatıp görüntüler paylaştı. The Sun’a konuşan Thompson; “Mum patladı ve büyük alevler yaydı. Hiç böyle bir şey görmedim. Her şey alev alev yanıyordu ve değilemeyecek kadar sıcaktı” dedi.

Watson, bu vakaya atıfta bulunarak Goop’u, Ocak ayından böyle bir mesele yaşandığı halde alıcıların uyarılmaması ile alakalı da yargılıyor.

Gwyneth Paltrow, kokulu mumunu Ocak 2020’de piyasaya sürmüştü.

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/gwyneth-paltrowun-sirketine-5-milyon-dolarlik-tazminat-davasi-haberi-532916

The post Gwyneth Paltrow’un şirketine 5 milyon dolarlık tazminat davası first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/gwyneth-paltrowun-sirketine-5-milyon-dolarlik-tazminat-davasi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder