19 Mayıs 2021 Çarşamba

Kuzey Marmara Otoyolu’nun son bölümü yarın açılıyor

Kuzey Marmara Otobanı KMO Projesi’nde Habipler ile Hasdal kavşakları arasında kalan son kısım yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu’nun katılımıyla hakikatleşecek merasimle hizmete açılacak

Türkiye’yi kıtalararası taşımacılığın en ehemmiyetli merkezi haline getirecek Kuzey Marmara Otobanı KMO Projesi’nde Habipler ile Hasdal kavşakları arasında kalan son kısım yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu’nun katılımıyla hakikatleşecek merasimle hizmete açılacak.

Habipler-Hasdal kavşakları ile KMO’nun, Habipler kavşağı üzerinden daha önceki Edirne Asfaltı Caddesi’ne bağlanarak kuzeyde Arnavutköy, güneyde Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’ya, yeniden aynı kavşak üzerinden de Alibeyköy-Hasdal mevkisinde 2. Etraf Yolu’na O-2 ve yapılması tasarlanan üç katlı Büyük İstanbul Tüneli’ne entegre edilmesi hedefleniyor.

Ayrıca, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü doğrultusundan 2. Etraf Yolu’nu kullanarak gelen taşıtların İstanbul’un yoğun mesken alanlarından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ne olan erişimi de basitleşecek.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Kuzey-Marmara-Otoyolu-nun-son-bolumu-yarin-aciliyor/250602

The post Kuzey Marmara Otoyolu’nun son bölümü yarın açılıyor first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/kuzey-marmara-otoyolunun-son-bolumu-yarin-aciliyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder