20 Mayıs 2021 Perşembe

Sermaye Piyasası Kurulu, iki yeni halka arza onay verdi

Anapara Piyasası Heyeti, Boğaziçi Beton ve ATP Bilgisayar’ın ulusa talebini onayladı.

Anapara Piyasası Heyeti Sermaye Piyasası Kurulu, yayımladığı duyuruyla Boğaziçi Beton Sanayi ve ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Efor Kaynakları Yapım Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ulusa talep müracaatının onaylandığını duyurdu.

İlana göre, Boğaziçi Beton’un pay başı 3,50 lira ve ATP’nin ise 24 lira maliyet üzerinden ulusa talep müracaatları onaylandı.

Boğaziçi Beton anaparasının 280 milyon TL’den 380 milyon TL’ye çıkarılması sebebiyle değerli olarak artırılacak 100 milyon TL nominal kıymetli hisseleri ve firma ortaklarından Ayşe Zengin’in sahip olduğu 14 milyon TL nominal kıymetli 14 milyon adet hisse ulusa talep edilecek.

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Efor Kaynakları Yapım Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’nin ise 30 milyon TL olan çıkarılmış anaparası 37,5 milyon TL’ye değerli olarak artırılarak 7,5 milyon TL nominal kıymetli 7,5 milyon hisse ulusa talep edilecek.

Sermaye Piyasası Kurulu, 6 şemsiye fonun kuruluşuna izin verdi

Anapara Piyasası HeyetiSermaye Piyasası Kurulu, 6 şemsiye fonun kuruluşuna izin verdi. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık duyurusunda yer alan karara göre, kurulacak fonlar şunlar:

Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Borçlanma Taşıtları Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Para Piyasası Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Bedelli Madenler Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Hür Şemsiye Fon
Aura Portföy Yönetimi A.Ş. Hür Şemsiye Fon

 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sermaye-Piyasasi-Kurulu-iki-yeni-halka-arza-onay-verdi/250660

The post Sermaye Piyasası Kurulu, iki yeni halka arza onay verdi first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/sermaye-piyasasi-kurulu-iki-yeni-halka-arza-onay-verdi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder