19 Mayıs 2021 Çarşamba

Saat 19.19’u gösterdiğinde tüm Türkiye tek ses oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Ulus Kurultay ve Kültür Merkezi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Genç Buluşması ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Spor Yıldız Tanıtım Programı’nda yurttaşlara çağrıda bulunmuştu. Erdoğan, “Bu akşam saat bütün 19.19’da Türkiye’nin her yerinde yurttaşlarımızla beraber balkonlarımıza, kapı önlerine çıkıp vicdandan gelen bir sesle İstiklal Marşımızı okuyacağız” ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı’na eşlik etti.

Türkiye genelinde yurttaşlar, saat 19.19’da konutlarının balkon ve pencerelerinden ellerinde Türk sancaklarıyla İstiklal Marşı’nı okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tüm yurttaki İstiklal Marşı okuma aktifliğine Çankaya Köşkü’nden katılarak İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu.

Erdoğan’a, İstiklal Marşı’nın mısralarını seslendirirken gençler de eşlik etti. Marşın okunmasının ardından Erdoğan yanındaki gençlere teker teker teşekkür etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/saat-1919u-gosterdiginde-tum-turkiye-tek-ses-oldu-haberi-532891

The post Saat 19.19’u gösterdiğinde tüm Türkiye tek ses oldu first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/saat-19-19u-gosterdiginde-tum-turkiye-tek-ses-oldu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder