20 Mayıs 2021 Perşembe

Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya iltifatı Deniz Akkaya’yı rahatsız etti

Mutlu çift, çok merak edilen tanışma öykülerini anlatırken iş adamının sarf ettiği tümceler, gündem oldu.

“Büroya geldi tırnaklar bembeyaz, en beğenmediğim oje rengi hiç bakmadım dahi suratına! Dedim ‘Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız’ diye düşündüm” laflarıyla afallamışlık yaratan Uğur Akkuş, reel bombayı ise Ferrari benzetmesiyle yaptı.

“İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve hoşluğundan etkilendim. Ferrari gibi kadın!” diyen iş adamı, laflarıyla özellikle kadınların tepkisini çekti. Bu adlardan biri de Deniz Akkaya’ydı. Bir yarıyıl Ebru Şallı ile aynı podyumları paylaşan daha önceki modelin niyetinde yalnızca Uğur Akkuş değil Şallı da vardı. 

Kırmızı bir Ferrari resmi paylaşan Deniz Akkaya, Şallı ile Akkuş çiftini şöyle topa yakaladı:

“Eşini Ferrari’ye benzetip bunu övgü saymak ve eşinin bunu çok hoşlanması… Bir de ağızdan kaçma değil, kendin öğrenerek, isteyerek, iftihar eterek paylaşmak bu söylemi… Peki sormazlar mı, ‘Sen nesin, karşı tarafın sarı taksisi mi?’ Bir kadın ve bir adam ilişkisini daha iyi özetleyemezdi…”

 

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/ugur-akkusun-ebru-salliya-iltifati-deniz-akkayayi-rahatsiz-etti-haberi-532941

The post Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya iltifatı Deniz Akkaya’yı rahatsız etti first appeared on Son Dakika Haberleri - Güncel Haberler.



Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler https://www.ulkugundem.com/ugur-akkusun-ebru-salliya-iltifati-deniz-akkayayi-rahatsiz-etti/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder